Gençler için dijital dönüşüm eğitimi

gencler-icin-dijital-donusum-egitimi-13111912

Gençler için dijital dönüşüm eğitimi

Dijitalleşme stratejileri ve uygulamalarının değerlendirileceği E-GÜVEN Akademi, 4. yılında da gençleri ve profesyonelleri bir araya getiriyor. 2015 yılında start verilen E-Dönüşüm Sertifika Programı’nda etkinlik bu yıl “04. Digital Meet Up” adı altında yapılıyor. Etkinlik kapsamındaki eğitimlerle, katılımcılara dijital dönüşüm konusunda kılavuzluk etmek amaçlanıyor.

Blockchain, dijital kimlikler ve siber güvenlik de işlenecek

Dijital ekosistemin önde gelen isimleri bir araya geleceği etkinliğin hedefi, katılımcıları nitelikli ve bütünsel yoruma sahip içeriklerle buluşturmak. Kâr amacı gütmeyen E-GÜVEN Akademi, e-dönüşüm stratejileri ve uygulamaları hakkında ayrıntıları kamu ve özel şirket çalışanları, profesyoneller ve öğrencilerle birlikte ele alacak. Blokchain ekosisteminin önemi ve dijital kimlikler gibi konuların ön planda olacağı etkinlikte, Türkiye’de dijitalleşmenin tarihçesi, dijitalleşme ve siber güvenlik, dijitalde yatırımların neye göre şekillendiği, veri güvenliği gibi konular da gündeme gelecek. Eğitimin sonunda katılımcılara sertifika verilecek.

Amaç gençlerde farkındalık oluşturmak

E-GVEN Akademi’yi kurumsal sosyal sorumluluk görevlerinin bir parçası olarak 2015 yılında kurduklarını kaydeden E-GÜVEN Genel Müdürü Can Orhun, “Dijital dünya her geçen gün yenileniyor. E-GÜVEN Akademi dijitalde yaşanan bu gelişmelerin evrimine, alanında uzman kişilerin gözünden bakmayı hedefliyor. Temel amacımız ise genç neslin ve nitelikli iş gücünün beklentilerine karşılık verebilmek” dedi.

Güçlü eğitmen kadrosu

E-GÜVEN E-Dönüşüm Sertifika Programı’nın eğitmen kadrosunda sektörün önde gelen isimlerinden E-GÜVEN Genel Müdürü Can Orhun, E-GÜVEN Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bülent Gönç, Lostar Genel Müdürü Murat Lostar’ın yanı sıra Boğaziçi Ventures Partner’ı İnci Çömlekçioğlu, BTS Partners’dan avukat Erdem Aslan, BCTR Direktörü Özge Çelik, WWF-Türkiye’den Kurumsal İşbirlikleri Yönetmeni Nilay Dökümcü bulunuyor.

E-GÜVEN hakkında:

E-GÜVEN, 2003 yılında kurulan Türkiye’nin ilk elektronik sertifika ve mobil imza hizmet sağlayıcısıdır. Bireylere ve kurumlara bilgi güvenliği ve elektronik imza konusunda dünya pazarında öncü çözümler sunmaktadır. Kurumlara özel projeler geliştirmenin yanı sıra gelişen teknolojiye uygun kullanıcı dostu ürün ve hizmetler sağlamaktadır. Ekolojik ayak izini azaltıp WWF-Türkiye kriterlerine uyum sağlayan E-GÜVEN, “Yeşil Ofis” diploması almaya hak kazanmıştır.

Hibya Haber Ajansı