Zorlu PSM ’de bu hafta

zorlu-psm-de-bu-hafta-20012011

Zorlu PSM ’de bu hafta

Kültür Sanat’ın buluşma noktası Zorlu PSM, bu hafta da seyirciye unutulmaz anlar yaşatacak etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Sanatın her rengini bünyesinde barındıracak dopdolu hafta boyunca; klasik müziği rock ve elektronik gibi güncel türlerle ve farklı enstrümanlarla bir araya getiren İtalyan besteci ve piyanist Ludovico Einaudi; bu yıl 250. doğum yılını kutlanan Klasik Batı Müziği'nin dahi bestecisi Ludwig van Beethoven'ın yaşamı ve eserlerinden oluşan Ludwig ve Arkadaşları; 0-6 yaş arası çocukları klasik müzik ile tanıştırmak için samimi ve sıcak bir ortam sunan etkinlik serisi Baby Concerts; müzik ve sihrin bir araya geldiği Harry Potter™ Film Konseri Serisi sanatseverlere unutulmaz anlar yaşatacak etkinliklerden yalnızca birkaçı!

İBRAHİM SELİM İLE BU GECE // 27 OCAK PAZARTESİ // touché // 21.00

Uzun süredir Youtube’da yayınladığı güçlü içerikleri ile kendine sadık bir kitle edinen İbrahim Selim, “İbrahim Selim ile Bu Gece” adlı yeni programında, Türkiye ve gündeme dair konularıyla farklı ilgi alanlarındaki sürpriz konuk sanatçıları ağırlamaya devam ediyor. “İbrahim Selim ile Bu Gece” programı sezon boyunca her hafta touché’de izleyici ile buluşurken program Zorlu PSM’nin YouTube kanalından da kaçırdığınız bölümleri de izleme fırsatı sunuyor!

Kapı Açılış: 19.00

İbrahim Selim ile Bu Gece: 21.00

Bilet Fiyatları:

Tam - 84.75 TL

Öğrenci - 49.50 TL

ZORLU ÇOCUK TİYATROSU KARTON ŞEHİR // 27 OCAK PAZARTESİ // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 12.00 – 15.30

Mehmet Zorlu Vakfı çatısı altında, Zorlu Holding’in 50. yılı anısına kurulan, 2003’ten bu yana 800 binden fazla çocuğu tiyatroyla tanıştıran Zorlu Çocuk Tiyatrosu 17. Yılında, Zorlu PSM’de başlayacağı yeni sezonuyla tiyatronun eğitici, öğretici ve eğlendiren sesini duyurmaya devam ediyor. Serdar Saatman’ın yazdığı ve Gaye Cankaya’nın yönettiği “Karton Şehir” çocuklara eğlenceli, coşku dolu bir zaman geçirmeye devam ediyor. Eşsiz bir çocuk müzikali olan “Karton Şehir”, rengârenk atmosferi ile çocukları sanatın güzellikleriyle buluşturup aynı zamanda da içerdiği son derece öğretici mesajlarıyla 27 Ocak’ta minik tiyatro severlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Bilet Fiyatları:

1. Kategori - 22.00 TL

2. Kategori- 11.00 TL

BABY CONCERTS “NOTALARIN DANSI” // 28 OCAK SALI // %100 STUDIO // 11.00

0-6 yaş arası çocukları klasik müzik ile tanıştırmak için samimi ve sıcak bir ortam sunan etkinlik serisi Baby Concerts kapsamında dört müzisyenin canlı performansı ile gerçekleşecek mini klasik müzik konserinde küçük müzikseverler dünyaca ünlü bestecilerin eserlerini dinleme imkanı bulurken kısa bir bale performansı ile görsel ve işitsel bir şölen de yaşayacaklar. Edvard Grieg, Pyotr İlyiç Çaykovski , Antonio Vivaldi , Wolfgang Amadeus Mozart , Johann Sebastian Bach , Gioacchino Rossini gibi dünyaca ünlü bestecilerin eserlerini bir masalın içinde dinleme imkanı bulacaklar. Her yaştan ziyaretçiye uygun olan bu klasik müzik dinletisi için anne ve babalar çocukları için şimdiden yerlerinizi alın!

*Konser 45’ sürecektir.

Bilet Fiyatları:

Tek kişilik ( 12 yaş ve üstü) Fiyat: 60,50 ₺

İki kişilik ( 1 yetişkin + 1 çocuk) Fiyat: 115,50 ₺

Üç Kişilik (1 yetişkin +2 çocuk veya 2 yetişkin+ 1 çocuk) Fiyat: 165,00 ₺

ZORLU ÇOCUK TİYATROSU LUNAPARK GEZEGENİ // 28 OCAK SALI // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 12:00 – 15:30

Mehmet Zorlu Vakfı çatısı altında, Zorlu Holding’in 50. yılı anısına kurulan, 2003’ten bu yana 800 binden fazla çocuğu tiyatroyla tanıştıran Zorlu Çocuk Tiyatrosu 15. Yılında, Zorlu PSM’de başlayacağı yeni sezonuyla tiyatronun eğitici, öğretici ve eğlendiren sesini duyurmaya devam ediyor. Serdar Saatman’ın yazdığı ve Gaye Cankaya’nın yönettiği Lunapark Gezegeni, küçük tiyatroseverlere eğlenceli bir dünyanın kapılarını aralıyor. Oyun, bir grup çocuğun hayallerini terk etmeleri karşılığında gittikleri Lunapark Gezegeni’nde başlarından geçen ilginç olaylar çerçevesinde şekilleniyor. Lunapark Gezegeni, 28 Ocak’ta minik tiyatro severlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Bilet Fiyatları:

1. Kategori - 22.00 TL

2. Kategori- 11.00 TL

LESLİ İLE STAND UP: 002. UPGRADE // 28 OCAK SALI // touché // 21.00

Doğal, samimi ve yüksek enerjisiyle Lesli, 40’lı yaşlarında oyuncu ve komedyen olma yolculuğunun komedisini bize çok zeki ve muzır bir şekilde anlatıyor. Komedi kariyerindeki ani sıçraması, teknoloji konusundaki sıkışıklıkları, dizi kariyerindeki beklenmezleri, hepimizin sorduğu bekar mı, evli mi; Türkiye mi yurtdışı mı gibi sorulara eşsiz bir komedi şov ile cevaplar arıyor.

Kapı Açılış: 19.00

Lesli ile Stand Up: 002. Upgrade: 21.00

Bilet Fiyatları:

Tam - 84.75 TL

Öğrenci - 49.50 TL

KİM OLMAYI SEÇİYORSUN? // 28 OCAK SALI // ATÖLYE 1 // 20.00

Muazzam güzel bir yıla başlayacağımız ve yeni niyetleri koyduğumuz bu dönemde “kim olmayı seçiyorsun?” atölyesinde aitlik yasasını, özgüvenin aslında hayatta ne istediğini bilmek ve onu seçebilme yetisi olduğunu, ne istediğimizi bilmiyorsak neler yapabileceğimizi; niyetleri hedeflere, hedefleri de gerçeğe dönüştürebilmeyi, sadece eylem çözümlerinin nasıl bir süre sonra işe yaramayacağını ve bizi bekleyen diğer tuzakları da bol bol konuşacağız. Eğitmen Ayça Kırker eşliğinde 28 Ocak’ta Zorlu PSM’de gerçekleşecek bu atölyede kendinize yer ayırmayı unutmayın.

Bilet Fiyatları:

Genel Fiyat - 165,00 TL

HARRY POTTER VE ZÜMRÜDÜANKA YOLDAŞLIĞI IN CONCERT // 28 – 29 OCAK // TURKCELL SAHNESİ // 20.30

Harry Potter™ in Concert serisi, beşinci film Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı™ ile kaldığı yerden devam ediyor! CineConcerts, müzik ve sihri bir araya getirdiği Harry Potter™ Film Konseri Serisi’yle hayranlarını Harry Potter’ın Büyücü Dünyası’na davet etmeye devam ediyor... Harry Potter™ büyüsünü canlı senfoni orkestrasıyla, Nicholas Hooper’ın unutulmaz müzikleri eşliğinde, yüksek çözünürlülü dev ekranda yeniden deneyimlemek isteyen potterheadler için unutulmaz bir deneyim olacak bu konserde yerinizi almayı unutmayın.

HARRY POTTER™ karakterleri, isimleri ve ilgili sembollerin telif hakkı ve lisansları ©️ & ™ Warner Bros. Entertainment Inc. WIZARDING WORLD trademark ve logo ©️ & ™ Warner Bros. Entertainment Inc. Publishing Rights ©️ JKR. (s20)’a aittir.

Bilet Fiyatları:

1.Kategori - 2.Ön Satış - 275,00 TL

2.Kategori - 2.Ön Satış - 220,00 TL

3.Kategori - 2.Ön Satış - 180,50 TL

4.Kategori - 2.Ön Satış - 140,00 TL

5.Kategori - 2.Ön Satış - 90,50 TL

FLAPPER SWING // 29 OCAK ÇARŞAMBA // touché // 21.00

Django Reinhardt ve Sidney Bechet’nin izinden giden akustik bir caz manouche grubu olan Flapper Swing, repertuarında D.Reinhardt besteleri ve 1920-30’ların caz standartlarına yer vererek dinleyicilerine o dönemin eşsiz atmosferini yaşatmak için 29 Ocak akşamı touché sahnesinde seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Kapı Açılış Saati: 19.00

Flapper Swing: 21.00

Bilet Fiyatı:

Genel Fiyat: 80,50 TL

HOŞ SADA: MELİHAT GÜLSES // 29 OCAK ÇARŞAMBA // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 21.00

TRT Müzik – Zorlu PSM iş birliği ile TSM ve THM sanatçılarının ağırlanacağı “Hoş Sada” serisi bu sezon da Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde devam ediyor. Türk Sanat Müziği veya Türk Halk Müziği’nin sevilen isimlerinin göz alıcı bir orkestra eşliğinde seyircisi ile buluşacağı bu sevilen serinin ilk konuğu Türk müziğinin sevilen isimlerinden Melihat Gülses oluyor. Bu özel konserinde “GRAMAFONDAN MİKROFONA” temasıyla; 19.Yüzyıldan itibaren Taş Plak kayıtları, Klasik ve Neo-klasik eserlerin dışında yine aynı tarz kayıtlardan Operet, Tango, Kanto ve Fokstrot gibi farklı türlerden oluşan bir Türk müziği repertuvarını, kendi yorumu ve günümüz orkestra anlayışı içinde dinleyicileriyle buluşturmaya hazırlanıyor.

Kapı Açılış Saati: 20.30

Hoş Sada: 21.00

Bilet Fiyatı:

Tam 75.00 TL - Öğrenci 61.40 TL

Kısıtlı Görüş 49.50 TL

LUDOVICO EINAUDI // 31 OCAK CUMA // TURKCELL SAHNESİ // 21.00

Günümüzün en büyük bestecilerinden ve piyanistlerinden biri olan, klasik müziği rock ve elektronik gibi güncel türlerle ve farklı enstrümanlarla bir araya getiren İtalyan besteci ve piyanistLudovico Einaudi,tüm dünyada biletleri tükenen yeni turu kapsamında İstanbul’a geliyor. Dijital platformlarda 2 milyar dinlenmeyle klasik müzik alanında rekolar kıran Einaudi, 2019’a damgasını vuran yeni projesi “Seven Days Walking” ile 31 Ocak akşamı Zorlu PSM’de müzikseverlerle buluşacak.

Kapı Açılış Saati: 20.30

Ludovico Einaudi: 21.00

Bilet Fiyatları:
1. Kategori Tam: 495 TLÖğrenci: 405 TL
2. Kategori Tam : 385 TL Öğrenci: 315 TL

3. Kategori Tam: 275 TL Öğrenci: 225 TL
4. Kategori Tam : 220 TL Öğrenci: 180 TL
5. Kategori Tam : 165 TLÖğrenci: 135 TL

6. Kategori Tam: 110 TLÖğrenci: 90 TL

SU İDİL // 31 OCAK CUMA // touché // 21.30

Bu sene çıkaracağı ilk albümünden parçalara da repertuarında yer vereceği; caz, R&B ve soul tarzlarındaki konserleri ile 2010 yılından bu yana izleyicinin karşısına çıkan Su İdil, bu kez şarkılarını touché’de seslendirecek. Sesiyle uluslararası ödüller toplayan Su İdil touché sahnesinde dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşatmaya hazırlanıyor.

Kapı Açılış Saati: 19.00

Su idil: 21.30

Bilet Fiyatları:

Genel Satış: 80.25 TL

LOKALİZE: JAKUZİ / HEDONUTOPIA // 31 OCAK CUMA // %100 STUDIO // 20.30

İsmini “Arzu Ütopyası”ından alan ve 2008’de İzmir’de kurulan Hedonutopia yayınladıkları dördüncü albümlerinde elektronik ritimler, uçuşan melodiler ve uzaktan geliyormuş gibi duyulan derin vokaller ile deneyselliğin çorak topraklarından, melankolinin derin sularına kadar geniş bir coğrafyada gezinmeye devem ediyor.2016 yılında kurulan Jakuzi, yayınladıkları son albümleri ile daha karanlık bir pencereden bakmanın yanı sıra new-wave, post punk, dark wave, krautrock ve lo-fi seslerini bir araya toplayarak, kendine ve dış etkenlere rağmen günümüzde hayatta kalma çabasını anlatıyor. Lokalize kapsamında 31 Ocak’ta %100 Studio’da gerçekleşecek bu unutulmaz performanslar için programınızı şimdiden yerinizi ayırın!

Kapı Açılış: 20.30
Hedonutopia: 21.00
Jakuzi: 22.30
After: Tolga Duyan feat. Bulut Adalı Seçkin

Bilet Fiyatları:

Genel Satış - Tam Fiyat: 66,00 ₺

Genel Satış - Öğrenci Fiyat: 55,00 ₺

ZORLU ÇOCUK TİYATROSU LUNAPARK GEZEGENİ // 01 ŞUBAT CUMARTESİ // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 12.00 – 15.30

Mehmet Zorlu Vakfı çatısı altında, Zorlu Holding’in 50. yılı anısına kurulan, 2003’ten bu yana 800 binden fazla çocuğu tiyatroyla tanıştıran Zorlu Çocuk Tiyatrosu 17. Yılında, Zorlu PSM’de başlayacağı yeni sezonuyla tiyatronun eğitici, öğretici ve eğlendiren sesini duyurmaya devam ediyor. Serdar Saatman’ın yazdığı ve Gaye Cankaya’nın yönettiği Lunapark Gezegeni, küçük tiyatroseverlere eğlenceli bir dünyanın kapılarını aralıyor. Oyun, bir grup çocuğun hayallerini terk etmeleri karşılığında gittikleri Lunapark Gezegeni’nde başlarından geçen ilginç olaylar çerçevesinde şekilleniyor. Lunapark Gezegeni, 1 Şubat Cumartesi günü minik tiyatroseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Bilet Fiyatları:

1. Kategori - 22.00 TL

2. Kategori- 11.00 TL

ALICE MÜZİKALİ // 01 – 02 ŞUBAT // TURKCELL SAHNESİ // 21.00 – 16:00

Lewis Carroll tarafından yazılmış, dünya edebiyatın eşsiz eserlerinden biri olan Alice Harikalar Diyarında’nın, çağdaş müzikal uyarlaması olan Alice, ilk defa sahnelenerek büyük yankı uyandırdığı geçtiğimiz sezonun ardından yeni sezonda da Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde seyirciyi selamlıyor! Türkiye’nin ilk büyük prodüksiyonlu müzikali olan BKM, Zorlu PSM ve id İletişim ortak yapımı “Alice”, görkemli sahne tasarımı, müzikleri ve kostümleri ile göz kamaştırıyor. Gerçek hayattaki iletişimin yalnızlaştırdığı günümüz sanal dünyasında savrulan bir genç kızın heyecan dolu büyüme hikâyesini konu eden gösteride “Alice” olarak ilk defa sahneye çıkan ve seyircinin büyük beğenisini kazanan Serenay Sarıkaya ile beraber, deneyimli tiyatrocular Ezgi Mola, Enis Arıkan, Merve Dizdar, İbrahim Selim ve Şükrü Özyıldız başrollerde.

Etkinlik Saati:

01 Şubat – 21:00

02 Şubat – 16:00

Bilet Fiyatları:

VIP - Tam: 318.00 TL - Öğrenci: 258.00 TL

1. Kategori - Tam: 271.00 TL - Öğrenci: 220.00 TL

2. Kategori - Tam: 230.00 TL - Öğrenci: 187.00 TL

3. Kategori - Tam: 168.00 TL - Öğrenci: 137.00 TL

4. Kategori - Tam: 131.00 TL - Öğrenci: 107.00 TL

5. Kategori - Tam: 111.00 TL - Öğrenci: 91.00 TL

*Öğrenci biletleri sınırlı sayıdadır.

LANETH BİR GECE 4 // 01 ŞUBAT CUMARTESİ // %100 STUDIO // 21.00

2017 senesinden beri %100 Music katkılarıyla düzenlenen Laneth Bir Gece Athena, Radical Noise ve Haossaa’nın sahne alacağı 4. senesinde Zorlu PSM %100 Studio sahnesinde olacak.

Bu gece için birçok yeniliği de beraberinde getiren Athena, geceye özel oldschool punk içerikli bir setle sahne alacak. Grup, punk yaptığı dönemden örnekler taşıyacak setlistilye; ‘90’lı yılların ikinci yarısında Captain Hook’ta çaldıkları şarkılara benzer yapıda çalacakları şarkılarıyla 1 Şubat Cumartesi akşamı unutulmaz bir akşama imza atmaya hazırlanıyor.

*Biletler Tükendi

FERİT ODMAN QUINTET // 01 ŞUBAT CUMARTESİ // touché // 21.30

Türkiye'de caz davulunun öncülerinden Ferit Odman’ın Downbeat dergisinden dört yıldızla taçlandırılmış olan Autumn In New York ve Nommo albümlerindeki quintet aranjmanlarına yer vereceği konserinde Odman’a birbirinden değerli müzisyenler eşlik edecek. Touché’nin büyüleyici atmosferinde gerçekleşecek bu unutulmaz konser için yerinizi almayı unutmayın.

Kapı Açılış Saati: 19.00

Ferit Odman Quintet: 21.30

Bilet Fiyatı:

Genel Fiyat: 110 TL

UYANIŞ 101 // 02 ŞUBAT PAZAR // ATÖLYE 1 // 14.00

Uyanış 101 size uyanmak ve özünüze doğru yol almak için bir yol haritası çiziyor. İnsan nedir? İnsan nasıl kendini bilir? İyi ve kötü nedir? Özgür irademiz bize farkındalık hakkında neyi öğretir? Kendimi nasıl bulabilirim ve bunun yolu hangisidir? Sorularının cevaplarını ararken, aslında cevaba ulaşmak yerine zihnimizde daha fazla şimşekler çaktırmaya hazırlanıyor. Kendinize ve hayatınıza çıkarsız bir ayna tutmaktan korkmuyorsanız ve hoşgörü sizin mahallenizden geçiyorsa Kutsal İnek olarak tanınan Aslı Bozdağ eğitmenliğinde gerçekleştirilecek Uyanış 2 atölyesi için yerinizi almayı unutmayın.

Bilet Fiyatı:

Genel Fiyat 176,00 TL

LUDWIG VE ARKADAŞLARI // 02 ŞUBAT PAZAR // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 12.00

Bu yıl 250. doğum yılını yaşını kutlayacak Klasik Batı Müziği'nin dahi bestecisi Ludwig van Beethoven'ın yaşamı ve eserleri, onu etkileyen Bach, Haydn, Mozart ve ondan etkilenen Schubert, Chopin, Tchaikovsky ve daha nice bestecinin eserleri, Besteci ve Orkestra Şefi Hasan Niyazi Tura'nın Müzik Direktörlüğü'nde, Rejisör Caner Akın'ın yönetimi ve anlatımında, Zorlu PSM iş birliğiyle allaturca yapımıyla hayata geçiyor. Klasik müziğin en sevilen eserlerinden, opera aryalarından ve klasikleşmiş bale eserlerinden seçkilerin yer aldığı özenle kurgulanmış, Avrasya Quintet’in eşlik edeceği çocuklara özel anlatımlı konserde yerlerinizi almayı unutmayın.

Kapı Açılış Saati: 11.30

Ludwig ve Arkadaşları: 12.00

Bilet Fiyatı:

1. Kategori Fiyat: - 44,00 TL

HOŞ SADA: GÜLAY // 02 ŞUBAT PAZAR // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 21.00

TRT Müzik – Zorlu PSM iş birliği ile TSM ve THM sanatçılarının ağırlanacağı “Hoş Sada” serisi bu sezon da Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde devam ediyor. Türk Sanat Müziği veya Türk Halk Müziği’nin sevilen isimlerinin göz alıcı bir orkestra eşliğinde seyircisi ile buluşacağı bu sevilen serinin ilk konuğu Türk müziğinin yıldızı Gülay oluyor. 2 Şubat’ta “Hoş Sada” ile Turkcell Platinum Sahnesi’nde seyirci karşısına çıkamaya hazırlanan ürettiği eserler ve performansıyla müzik dünyasının son 30 yılına damgasını vuran Gülay, uzun zamandır beklenen, "Kanatlarımın Altında" adını verdiği konserinde kendine özgü yorumuyla seslendirdiği pop, halk müziği ve unutulmayan arabesk parçalardan oluşan çok özel bir repertuvarla sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.


Hibya Haber Ajansı