ABB, muhtarları dinlemeye devam ediyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin (ABB), “Muhtarlar Müzakere Ediyor” programı kapsamında Haymanalı muhtarlarla bir araya gelinerek, muhtarların sorunları dinlendi.

ABB, muhtarları dinlemeye devam ediyor

Programda; muhtarlar sorunlarını ve taleplerini Büyükşehir Belediyesinin her biriminden toplantıya katılan yetkililere kendileri iletti.

Kızılcahamam Şifa Termal Sosyal Tesisi’nde düzenlenen toplantıda konuşan Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Önder Yanmaz, şunları söyledi:

“Burada hep birlikte mahallelerimizle alakalı sorunları dinlemek için belediyemizin tüm birimleriyle yanınızdayız. Yaşanan ufak tefek sorunları çözmek için buradayız. Sizi dinlemeye geldik. Sayın Başkan’ımız Mansur Yavaş’ın da en çok önem verdiği konulardan biri. Sizlere çok değer veriyoruz.”

EGO Genel Müdürlüğü, ASKİ Genel Müdürlüğü, Fen İşleri Daire Başkanlığı, Kent Estetiği Daire Başkanlığı, Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı yetkilileri ile bir araya gelen muhtarlar, mahallelerinin kronikleşen sorunlarını masaya yatırdı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın görüntülü arama yaparak katıldığı “Muhtarlar Müzakere Ediyor” programında; sokak hayvanlarından yeşil alanlara, kaldırımdan asfalta kadar birçok konu görüşüldü.

Hibya Haber Ajansı