Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Kılıç: "İlk yarıyı lider tamamlamak istiyoruz"

ŞANLIURFA - 22.11.2022 - HİBYA - Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç, kalan son maçları da alarak ilk yarıyı lider olarak tamamlamak istediklerini söyledi. 

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Kılıç:

TFF 2.Lig Beyaz Grubunun 15. haftasında Soma'dan galibiyetle dönen Şanlıurfaspor, bu haftaki Nazilli Belediyespor maçı hazırlıklarına başladı.

Bir günlük iznin ardından bugün kulüp tesislerinde bir araya gelen Şanlıurfaspor, işi sıkı tutarken, Teknik Direktör Kılıç ve ekibi tüm detayları gözen geçirmeye devam etti.

Yaklaşık iki saat süren antrenmanın ardından bir değerlendirme yapan Teknik Direktör Kemal Kılıç, zorlu bir grupta olduklarını ancak tüm futbolcuların şampiyonluğa odaklanarak hareket ettiğini söyledi. 

"İlk yarıyı lider tamamlamak istiyoruz"

Olası şampiyon adayı takımların da bu hafta puan aldığını belirten Teknik Direktör Kılıç, kalan son 4 maçın tümünü alarak ilk yarıyı lider olarak tamamlamak istediklerini söyledi. Kılıç, "Soma çok genç bir takım ve iyi bir oyun sergiledi. Buna rağmen bizim futbolcularımız da büyük bir azimle hataya yer vermedi ve maçı almasını bildi. Bu anlamda takımımızı tekrar tebrik ediyorum. Her zaman dediğimiz gibi takımımızın kalitesi bizi şampiyonluğa taşıyacak derecede. Hedefimiz de bu. Bu doğrultuda yolumuza devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

Hibya Haber Ajansı