Nivo’da teslim öncesi cazip fırsatlar

nivoda-teslim-oncesi-cazip-firsatlar-09081901

Nivo’da teslim öncesi cazip fırsatlar




















Nivo'da teslim öncesi cazip fırsatlar

Yakında yaşamın başlayacağı Nivo projelerinde konut kredi faiz oranlarının da düşmesiyle çok cazip fırsatlar sunulmaya başlandı. Bankaların güncel kredi kampanyaları çerçevesinde Nivo projelerinde 0,99 ya da 1,19 oranlarından yararlanarak 180 ayda ödeme yapılabiliyor. Ayrıca peşin ödemelerde cazip indirimler yapılıyor

İstanbul'un cazibe merkezi lokasyonlarında yer alan Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy projelerinde yaşam hazırlıkları sona yaklaşırken son kalan daireler için cazip ödeme fırsatları açıklandı. 490 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılan, banka kredisine uygun dairelerden satın almak isteyenler 0,99 ya da 1,19 oranlı konut kredisinden 180 aya varan vade fırsatı ile faydalanabiliyor. Peşin ödemek isteyenlere de çok cazip indirimler yapılıyor.

Nivo İstanbul'da ‘servis rezidans' hizmeti

Uluslararası rezidans yönetim markası The Ascott Limited ile yaptığı 20 yıllık anlaşma ile ‘The Citadines' markasını Türkiye'ye tanıtan ve gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk getiren Nivo İstanbul projesinin 150 dairesinde ‘Citadines Nivo İstanbul' adı altında 5 yıldızlı otel konseptinde hizmet verilecek. Güvenlik, sunulan kişisel hizmetler, uzun dönem konaklama servisi ve misafir programlarıyla ‘Servis Rezidans' hizmetinde, konuklara evden uzakta ev hissi yaşatılırken, ev sıcaklığında otel konforu sunulacak.

Citadines Nivo İstanbul'da yatırımcılara özel fırsat

Citadines Nivo İstanbul'da yer alan dairelere özel düzenlenen güncel satış kampanyasında, ABD doları bazında getiri elde etmek isteyen yatırımcılara özel bir fırsat sunuluyor. Citadines Nivo İstanbul'un işletmeye açılması sonrasında, bu bloktan daire satın almış yatırımcılara ABD doları bazında, 3 yıl yıllık yüzde 10 oranında kira getirisi taahhüt ediliyor.

Yeni cazibe merkezi olacak

Yaklaşık 6 bin Nivo İstanbul'lu uluslararası tescilli Gold Leed sertifikası standartlarındaki yeni yaşam alanlarına merhaba demeye hazırlanıyor. Yakınındaki 7 km'lik mesafedeki onlarca üniversiteye, pek çok beş yıldızlı otele, iş merkezine, fuar alanlarına, 3'üncü havalimanına yakınlığıyla bölgenin yeni cazibe merkezi olacak Nivo İstanbul'da yaşam başlayacak. 6 bin Nivo İstanbullu'nun daimi konuk olacağı projenin alışveriş caddesi ve diğer etkinlik alanlarına da her gün binlerce ziyaretçinin gelmesi bekleniyor. Hemen yanı başında Fatih metro istasyonunun yapımı süren proje, pek çok yönüyle ön plana çıkıyor.

6 bin kişilik nüfus ticari avantaj oluşturuyor

Açık hava konseptli alışveriş caddesinde ticari işletmeler açısından çok büyük avantajlar sunuluyor. Tam 7 kilometrelik mesafede 20 otel ve 100 bin öğrencinin okuduğu 11 üniversite konumlanıyor. Ayrıca Nivo İstanbul, ortalama 6 bin kişinin sabit yaşam alanı olacak. Toplamda 223 ticari bölüm ile bölgedeki en büyük çarşıya sahip olan Nivo İstanbul'un orta avlusunda yeme içme alanları da konuklarını ağırlamak için hazırlıklarını yapıyor.

Nivo Hakkında:

Nivo, hayalleri hayata geçiren, beklenmeyeni yapan, genç olmaktan ve geleceği tasarlamaktan keyif alan bir gayrimenkul markası. Çevreye, kente ve insana duyarlı mimarisiyle bir yandan dünyanın kısıtlı kaynaklarını akıllıca kullanırken, diğer yandan aynı çatı altında toplanan tüm insanlar için güvenli ve bir o kadar da yaratıcı bir kamusal alan sunuyor.



Dünyanın en iyi mimar ve tasarımcılarını bir araya getiren Nivo projeleri, sadece gayrimenkulü değil İstanbul'u da çok iyi tanıyan dinamik bir ekip çalışmasının eseri. Bulunduğu bölgeye değer katan yapılar, mimari ve fonksiyonel tasarımlarıyla güncel trend ve teknolojileri hayatın kalbine taşıyor.



Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy projeleri ile aktif olan Nivo, Türkiye ve yurtdışında pekçok farklı gayrimenkul konsepti ve projeleri geliştirmeye devam ediyor.

Cathay Group Hakkında:

Cathay Group, 28 yıldır yerli ve yabancı yatırımcılarla işbirlikleri kurarak, gelişmekte olan araziler üzerinde nitelikli konut, ofis, alışveriş, iş merkezi, sosyal ve kültürel projeleri hayata geçiriyor. Özenle tasarladığı yaşam alanlarıyla hayat kalitesini artırmayı kurumsal bir strateji olarak belirleyen Cathay Group, sahibinden son kullanıcıya kadar, karlı yatırımı garantiliyor. Sadece bugünü değil, yarını da düşünen Cathay Group'un imzasını taşıyan projeler, geçmişten geleceğe İstanbul'un değer kazanan yaşam alanları olma misyonuyla tasarlanıyor, özenli mimarileriyle bulundukları çevreye değer katıyor.









Kaynak:MPR İletişim Danışmanlığı