Sevgililer gününde E-Ticarette erken sipariş avantajı

sevgililer-gununde-e-ticarette-erken-siparis-avantaji-30012003

Sevgililer gününde E-Ticarette erken sipariş avantajı

Türkiye’de online alışveriş yapan kişi sayı her geçen gün artış gösterirken, bilhassa özel günlerde bu oran daha hızlı bir ivme kazanıyor. Sevgililer Günü için geri sayım başlarken yapılan araştırma sonuçları bu sene 14 Şubat tarihinde online sitelerden gerçekleştirilecek alışverişlerin geçen seneye oranla yüzde 70 civarı artacağını gösteriyor. Türkiye’nin genç çiçek ve hediye gönderme platformu Osevio.com, bu özel günde yaşanan alışveriş yoğunluğunu azaltmak ve ziyaretçilerin son andaki hediye telaşını engellemek amacıyla 1-10 Şubat tarihleri arasında yapılan alışverişlerde geçerli yüzde 40’a varan indirim kampanyası başlatıyor.

 

Ürün çeşitliliği, ödeme rahatlığı ve zaman tasarrufu gibi kullanıcıya kolaylıklar sunan e-ticaret siteleri özel günlerde yoğun olarak tercih ediliyor. Özellikle hediye almayı son ana bırakan ziyaretçiler ilk olarak online alışveriş sitelerine yöneliyor. Hal böyle olunca hediye bulma telaşıyla birlikte birçok kişide acaba gönderdiğim hediye tam vaktinde adrese ulaşacak mı stresi oluşuyor. Tasarım çiçekler, kutulu çiçekler, çiçek aranjmanları ve yenilebilir çiçekler gibi alternatifli hediye seçenekleri sunan Osevio.com, Sevgililer Günü’ne özel olarak 1-10 Şubat tarihleri arasında yapılan alışverişlerde uygulayacağı yüzde 40’a varan indirim kampanyasının müjdesini veriyor.

 

Erken rezervasyon varsa erken sipariş de var

Ürün çeşitliliği, kaliteli butik hizmeti, özgün çiçek ve hediye tasarımlarıyla hizmet veren markanın kurucusu Cem Kara, “Her özel günde olduğu gibi Sevgililer Günü’nde de 1-2 hafta öncesinden platformumuzda ziyaretçilerimizin alışveriş yoğunluğu başlıyor. Fakat diğer özel günlerde olduğu gibi 14 Şubat’ta da hediye almayı son ana bırakan ve bu nedenle hediye telaşı yaşayanlar mutlaka oluyor. Osevio.com olarak erken rezervasyonda fırsatlar varsa neden erken siparişin de fırsatı olmasın düşüncesiyle indirim kampanyamızı oluşturduk. Böylelikle ziyaretçilerimize günler öncesinden istediği hediyeyi en uygun fiyata alma fırsatı sunmak ve son anda yaşanan hediye stresini azaltmak istiyoruz. E-ticaret platformları teknolojiyi kullanarak yenilikler sunmak açısından oldukça elverişli. Sektörde böyle bir çalışma ilk kez yapılıyor. Biz ürün çeşitliliğimizi ve yenilikçi tavrımızı sürekli geliştirerek tüketicilerimize yenilikler sunmayı ve sevdiğini mutlu etmek isteyenlere en doğru hediyeyi en uygun fiyatlarla ulaştırmayı hedefliyoruz.” dedi. 1.500 adet farklı ürün grubu, her zevke hitap eden hediye ve özel çiçek tasarımlarıyla kalplerde mutluluk yarattıklarını belirten Kara, bu yılın favori Sevgililer Günü hediyelerini de açıkladı.

 

Çiçekler bu yılın da vazgeçilmezi olacak

Aşkın sembolü kırmızı güllerle hazırlanan kutulu çiçekler, Sevgililer Günü romantizmini zirveye taşıyor. Şık görüntüsüyle dikkat çeken güller, klasikleşen hediye seçenekleri arasında yer almaya devam ediyor. Kutulu güller dışında çiçek danışmanları tarafından titizlikle hazırlanan teraryum, çiçek aranjmanları ve dekoratif saksılardaki orkideler ise çiçekten vazgeçemeyenler için farklı alternatifler sağlıyor. Son zamanların popüler çiçeği sukulentler ise naif duruşuyla şık bir aksesuar görüntüsü yaratırken, uzun ömürlü olma özelliğiyle kişinin kendini uzun süre değerli hissetmesini sağlıyor. Gösterişli bir hediye almak isteyenler için ise tamamı güllerden oluşan özel ayıcık tasarımı doğru bir tercih sunuyor.

 

Hem çiçek hem minik hediyeler etkileyici oluyor

Tercihini çiçekten yana kullanmak fakat biraz da farklılık yaratmak isteyenler için ayıcık, balon ve kalpli objelerle birlikte hazırlanan tasarımlar güzel bir alternatif oluşturuyor. Çiçeklerin yanında yer alan minik nesneler, hediyeyi daha etkileyici hale getirirken, sevimli görünüşüyle de kişinin kalbine dokunuyor.

 

Kişiselleşen hediyeler büyük ilgi görüyor

Sevdiği kişinin zevkine göre en doğru hediyeyi bulma fırsatı sunan kişiselleşen hediyeler, kişinin kendini ayrıcalıklı hissetmesini sağlayarak bu özel günü daha da anlamlı hale getiriyor. Kahve içmeyi sevenler için hazırlanan “dünya kahveleri hediye seti ya da makyaj yapmayı sevenler için isme özel tasarlanan  “makyaj fırçası seti” gibi hediye alternatifleri Sevgililer Günü’nü unutulmaz kılmak isteyenler için iyi bir seçenek oluşturuyor. 

 

Sevgililer Günü’ne özel yenilebilir çiçekler

Sevgililer Günü özelinde hazırlanan yenilebilir çiçekler, sevdiğinin ağzını tatlandırmak ve onu mutlu etmek isteyenler için en doğru hediye seçeneği oluyor. Taze meyvelerden hazırlanan meyve sepetleri, leziz kurabiye ve keklerden oluşan kurabiye buketleri güzel bir lezzet şöleni sunarken, şık görünüşleriyle de beğeni topluyor.

 


Hibya Haber Ajansı