Bybit, dünya kupası heyecanını 'Kripto Fan Tokeni' yarışmasıyla başlatıyor

Dünyanın en hızlı büyüyen kripto borsalarından biri olan Bybit, bu yıl düzenlenecek Dünya Kupası’nı kutlamak için 300 bin USDT dağıtıyor.

Bybit, dünya kupası heyecanını 'Kripto Fan Tokeni' yarışmasıyla başlatıyor

Dünyanın en hızlı büyüyen kripto borsalarından biri olan Bybit, bu yıl düzenlenecek Dünya Kupası’nı kutlamak için 300 bin USDT dağıtıyor.

Dünyanın dört bir yanında bulunan futbol hayranları, 18 Kasım’da düzenlenecek olan Bybit Fan Token Kupası ile favori takımlarını destekleyerek kutlamaya katılabilecek.

Bybit; Paris St. Germain, Barcelona, Juventus, AC Milan, Inter Milan, Arsenal ve Manchester City gibi efsanevi futbol takımları tarafından düzenlenen tokenler dahil olmak üzere piyasadaki en geniş fan tokeni yelpazesinden birine sahip.

Bybit’in fan tokenleri konusundaki bağlılığı, Oracle Red Bull Racing’in Ana Takım Ortağı olmasını ve seçkin Oracle Red Bull Racing NFT’lerini listelemesini de içeren, kripto borsasının spor dünyasına yönelik kapsayıcı desteğinin bir parçası. Borsa, taraftar etkileşimlerini üst düzeye çıkarmak için spor takımları, kulüpleri ve e-spot organizasyonlarına yönelik kullanımı kolay bir platform sunuyor.

2022 Dünya Kupası’nı kutlamak adına, fan tokenlerinden herhangi biriyle 100 $ ve üzerinde alım-satım hacmine ulaşan tüm Bybit kullanıcıları, devasa ödül havuzundan pay alma şansı yakalayacak. Borsa, favori takımlarını desteklemek isteyen Bybit yatırımcılarının tam anlamıyla yararlanabilmelerini sağlamak için kısa süre önce Sıfır İşlem Ücreti kampanyasını uzattığını duyurmuştu.

Daha ileri düzey kripto tutkunları, %0 faiz oranıyla potansiyel kazançlarını katlamak için marjin de kullanabilecekler. Ayrıca, belirlediğiniz aralıklarla sizin adınıza 7/24 alım-satım yapan Bybit’in ücretsiz işlem botlarından herhangi birini kullanarak alım-satım yapanlar da Fan Token Kupası yarışmasına katılmaya hak kazanabilecek.

Bybit’in iletişim sorumlusu Gary Hamilton-Walter, “Bybit, profesyonel sporun temel değerlerini paylaşıyor. İşler zorlaştığında, piyasadaki ürünlerin en iyisini ve en güvenlisini üstün beceri ve özenle sunmak için elimizden gelenin daha da fazlasını yapıyoruz.” diyerek şöyle devam etti: “Dünyanın dört bir yanında bulunan spor markaları ve topluluklarıyla kriptonun geleceğini bir araya getirmeye odaklanmış durumdayız. Tıpkı Dünya Kupası’ndaki favori takımlarımız gibi biz de her şeyi üst düzeye çıkarmaya hazırız. Kripto yatırımcılarını ve tutkunlarını çıktığımız bu yolculukta bize katılmaya davet ediyoruz.”