%100 Vegan Glutensiz Gevrek Ekmek

100-vegan-glutensiz-gevrek-ekmek-09081910

%100 Vegan Glutensiz Gevrek Ekmek

Sağlıklı atıştırmalık ve tam tahıllı gevrek ekmekte dünyanın lider markası Wasa, glutensiz ekmeklerini yüzde yüz vegan olarak üretmeye başladığını duyurdu. Ana ve ara öğünler için sunduğu leziz ürünlerine yenilerini ekleyen Wasa, lif oranının yüksek olması sebebiyle uzun süre tokluk sağlayan Vegan Humuslu ve Frenk Soğanlı iki yeni sandviç çeşidiyle de ara öğünleri lezzetli hale getirmeye devam ediyor.

Geniş ürün gamıyla 40 ülkede sağlıklı beslenenlerin tercihi olan ve 2019 yılında toplam karbondioksit emisyonunu %100 telafi eden markalar arasında yerini alan Wasa, ürünlerini yenilemeye ve geliştirmeye devam ediyor. Dengeli beslenmek isteyen ve bir yandan da lezzetten ödün vermek istemeyenlerin öğünlerini zenginleştiren Wasa, gluten ve laktoz hassasiyeti olanlar ile glutensiz beslenmeyi tercih edenler için özel reçeteyle hazırladığı gevrek ekmeklerini yüzde yüz vegan olarak üretmeye başladı. Wasa glutensiz gevrek ekmekler, sağlıklı beslenmek isteyenlere her öğünde pratik, besleyici ve zengin menüler oluşturmasına fırsat sunuyor.

YÜKSEK LİF ORANI SAYESİNDE UZUN SÜRE TOKLUK SAĞLIYOR

İşlenmemiş tam tahıldan, doğal yöntemlerle üretilen ve içeriğinde hiçbir koruyucu katkı maddesi ve renklendirici içermeyen ürünleri ile besleyici öğün alternatifleri sunan Wasa'nın iki yeni sandviç tarifi de raflardaki yerini aldı. Ara öğünleri şenlendirecek Humuslu ve Frenk soğanlı Wasa sandviç çeşitleri, içerdiği yüksek lif oranı sayesinde daha uzun süre tok kalmayı sağlıyor, sindirim sistemini düzenlemeye yardımcı oluyor. Buna ek olarak, yeni Humuslu Wasa Sandviç de Glutensiz Gevrek Ekmek çeşidi gibi yüzde yüz vegan olma özelliğini taşıyor.

LEZZETTEN ÖDÜN VERMEDEN FİT KALMAK MÜMKÜN

Günlük hayatın koşturmacası içinde düzensizleşen yeme alışkanlıkları ve ihmal edilen ara öğünler sebebiyle, sağlıklı ve zinde yaşamdan her geçen gün biraz daha uzaklaşılıyor. Tam da bu noktada imdada yetişen Wasa; geleneksel, glutensiz, susamlı, bol lifli veya dolgulu çeşitleriyle, öğünlerde ekmeğe veya ara öğünlerde sağlıklı ve besleyici atıştırmalık alternatifi arayanlar için her damak zevkine hitap ediyor. Wasa'nın farklı tatlarda ve doyurucu ara öğün seçenekleri, lezzetten ödün vermeden de fit olunabileceğini herkese kanıtlıyor.

Cpartner