E-MAK, İhracatın Yıldızları yarışmasında Turquality Şampiyonu oldu

e-mak-ihracatin-yildizlari-yarismasinda-turquality-sampiyonu-oldu-09032002

E-MAK, İhracatın Yıldızları yarışmasında Turquality Şampiyonu oldu

 

Yarışmaya 513 firma başvuruda bulunurken, 22 firma 13 farklı kategoride ödüle layık görüldü.

 

• Yarışma hakkında açıklamalarda bulunan E-MAK Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emre Gencer, “Turquality desteğinden faydalanan ve bu destek kapsamında yurt dışında Türk malı imajını güçlendiren firmalar bu kategoride değerlendirmeye alındı. Bu alanda şampiyon olduğumuz ve ödüle layık görüldüğümüz için büyük gurur ve memnuniyet duyuyoruz” dedi.

 

Sayın Haber Merkezi;

Bursa, 09.03.2020 – Asfalt ve madencilik makineleri üretiminde dünyanın en büyük markalarından biri olan E-MAK, ‘İhracatın Yıldızları’ 20 İhracatı Teşvik Ödülleri’ yarışmasında, Turquality Şampiyonu olarak ödüle layık görüldü.

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) öncülüğünde Dünya Gazetesi ve DHL Express iş birliğinde düzenlenen ‘İhracatın Yıldızları’ yarışmasının ödül töreni, Hilton İstanbul Bomonti Hotel’de gerçekleştirildi. İhracatın geliştirilmesini ve ülke ekonomisindeki payının artırılmasını teşvik amacıyla bu yıl 18’incisi düzenlenen törene, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan da katıldı. Üretimde dışa bağımlılığı azaltarak Türkiye'de katma değer ve istihdam yaratan gizli kahramanların belirlendiği yarışmaya 513 firma başvuruda bulunurken, 22 firma 13 farklı kategoride ödüle layık görüldü.

Büyük gurur duyuyoruz

‘İhracatın Yıldızları’ yarışmasında, 1977 yılında Bursa’da kurulan Simge Group’un lokomotif şirketlerinden biri olan E-MAK, Turquality Şampiyonu oldu. Ödülü kazanmaktan dolayı büyük mutluluk yaşadıklarını belirten E-MAK Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emre Gencer, “Turquality desteğinden faydalanan ve bu destek kapsamında yurt dışında Türk malı imajını güçlendiren firmalar bu kategoride değerlendirmeye alındı. Bu alanda şampiyon olduğumuz için ve ödüle layık görüldüğümüz için büyük gurur ve memnuniyet duyuyoruz” dedi.

Asfalt ve madencilik teknolojilerinde yaklaşık yarım asırlık bir deneyime sahip olduklarını belirten Gencer; yenilikçi, çevreci ve güvenilir teknolojiler geliştirerek, dünya çapında örnek ve önder bir marka olmayı hedeflediklerini söyledi.

Ürünlerimiz yüksek kapasitede verimli çalışma sağlıyor

E-MAK’ın yürüttüğü AR-GE faaliyetlerinin üniversitelerden ve TÜBİTAK’tan aldığı bilimsel ve teknik katkılar ile desteklendiğini ifade eden Gencer, “E-MAK kendi test alanlarına sahip dünyada tek asfalt plenti üreticisidir. Ürünlerimiz yüksek kapasitede verimli çalışma sağlıyor. Firmamız tarafından sektöre gururla sunulan her yeni teknoloji, enerji tasarrufu ve çevre adına dünya için bir değerdir” diye konuştu.

Yalın ve kolay taşınabilir asfalt plentlerinden, tam entegre metropol asfalt fabrikalarına kadar geniş bir ürün yelpazesiyle çalıştıklarına dikkat çeken Gencer, sürekli müşteri beklentilerinin üzerine çıkma hedefi ile çalıştıklarını kaydetti.

Öte yandan Emre Gencer, gecede ödülü Uluslararası Ticaret Danışmanları ve Eğitmenleri Derneği Başkanı Şefik Ergönül’ün elinden aldı.
Hibya Haber Ajansı