Samet Aybaba Futbol Turnuvası tamamlandı
Osmaniye Belediye tarafından bu yıl 29’uncusu gerçekleştirilen Zorkun Yaylası Çocuk Şenliği’nde Samet Aybaba Futbol Turnuvası’nın final müsabakaları tamamlandı. A ve B gurubu olarak 12 takımın mücadele ettiği turnuvada Zorkun Demirspor ile Yeni Nesispor şampiyon oldu.

Bu yıl Osmaniye Belediyesi tarafından 29’uncusu düzenlen “Zorkun Yaylası Çocuk Şenliği” etkinlikleri kapsamında Samet Aybaba adına Futbol Turnuvası düzenlendi.
A gurubu Zorkun ve B gurubu Osmaniye olarak 12 takımın mücadele ettiği turnuvalarda maçların ardından A gurubu Zorkun’da Zorkun Demirspor Ceyhanlılarspor’u 5-3 mağlup ederek şampiyon olurken B gurubu Osmaniye’de ise Yeni Nesilspor Osmaniye Belediyespor’u 4-1 mağlup ederek şampiyon oldu.
Final müsabakarının ardından düzenlenen törenle şampiyona ödülleri ve hediyeleri verdildi.