İzmir'de Buz Sporları Salonu, tatile giren öğrencileri ağırladı

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda hizmete aldığı Buz Sporları Salonu, sömestr tatiline giren öğrencileri ağırladı.

İzmir'de Buz Sporları Salonu, tatile giren öğrencileri ağırladı

Spor eğitmeni Neşe Hünerli, İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı’nın her sene olduğu gibi bu sene de sömestr tatilinin ilk haftasında çocuklara hediye vererek seansları ücretsiz yaptıklarını dile getirerek, “Çocuklar karnelerini alır almaz hemen buz pistine koştu. İnanılmaz bir yoğunluk var burada. Bizler de çocuklarımıza hizmet etmeye çalışıyoruz. Ebeveynlerin muvafakatini getiren tüm öğrenciler saat 13.00, 14.00 ve 15.00 seanslarından bir tanesine ücretsiz gelebilir.” dedi.

Buz pisti çok eğlenceli

Dördüncü sınıf öğrencisi Ada Karabulak karnesini alır almaz İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin buz pistine geldiğini söyleyerek, “Normalde burada kaymayı çok seviyorum ama okulumdan dolayı fırsat bulup gelemiyorum. Öğrendiğim birçok figür var. Ara tatilde her gün buraya gelmeye çalışacağım kendimi daha da geliştireceğim.” diye konuştu.

Lise öğrencisi Sıla Selçuk ise, “Menemen’de oturuyorum. Burayı çok seviyorum. Gerçekten burası hem çok güzel hem de eğlenceli. Bizlerle personellerde çok ilgileniyor. Çok güler yüzlüler. Çocukluğumdan beri buzda kaymayı çok seviyorum zaman zaman da buz pistine geliyorum. Buraya ilk kez gelen düşer ama kimse düşmekten korkmasın. Buz pisti çok eğlenceli.” şeklinde konuştu.

İlk ve ortaokul öğrencileri 23-27 Ocak tarihleri arasında 13.00’ten 15.00’a kadarki seanslardan yararlanabilecek.

Hibya Haber Ajansı