AKO grup verimlilik ve teknoloji fuarında

ako-grup-verimlilik-ve-teknoloji-fuarinda-01111901

AKO grup verimlilik ve teknoloji fuarında

Türkiye’nin yerli sermayeli sanayi gücü AKO Grup, 31 Ekim-3 Kasım tarihleri arasında ATO Congresium'da yapılan ve savunma, sanayi, eğitim, enerji, tarım, iletişim, ulaşım, sağlık sektörlerindeki yüksek teknolojili firmaların katıldığı "Verimlilik ve Teknoloji Fuarı"nda, bünyesinde yer alan PETLAS, Akojant ve Turbo Akü markalarıyla güçlü bir varlık sergiledi.

Türkiye Verimlilik Vakfı tarafından düzenlenen, Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen kuruluşlarının katıldığı fuar TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın katılımlarıyla açıldı. Bakan Varank, fuarın açılış töreninde yaptığı konuşmada, üretimde yüksek katma değerli yapısal dönüşümü "Milli Teknoloji, Güçlü Sanayi" vizyonuyla hayata geçirdiklerini söyledi. Konuşmaların ardından, etkinliğin düzenlemesine katkı veren kurum ve kuruluşların yöneticilerine teşekkür plaketi verildi. TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve beraberindekiler daha sonra fuar alanındaki stantları gezdi.

AKO Grup Satış Direktörü Ahmet Candemir, Pazarlama Müdürü Erkal Özürün ve Kamu-İhale Müdürü Ümit Berber’in de açılışına katıldığı fuara şu ana kadar 50 binden fazla ziyaretçi girişi oldu. Fuarda F16 ve F4 savaş uçakları için üretilen lastiklerin yanı sıra, Kirpi, Cobra gibi askeri araçlar için özel olarak üretilen zırhlı lastikler, AKO Grup üretim tesislerinde gerçekleştirilen enerji verimliliği projeleri, askeri jantlar ve aküler sergilendi.

Açılışın ardından Mustafa Şentop ziyaret ettiği PETLAS standında, enerji verimliliği projeleri ve milli askeri lastikler hakkında bilgi aldı.

Hibya Haber Ajansı