TÜRKİYE İNGİLİZCE KONUŞMAK KONUSUNDA SINIFTA KALIYOR!

turkiye-ingilizce-konusmak-konusunda-sinifta-kaliyor-05061902

TÜRKİYE İNGİLİZCE KONUŞMAK KONUSUNDA SINIFTA KALIYOR!

7 yıl önce İngilizce öğrenme serüveni ilkokul, ortaokul ve lise olmak üzere tam 12 yıl sürüyor. Okullarda verilen gramer ağırlıklı dil eğitimi, iş konuşmaya gelmekte sınıfta kalıyor. Öğrenciler yıllar süren eğitimlerinde aynı şeyler ve kurallar, İngilizce öğrenme heveslerini ve ilgilerini Liseden mezun olup öğrendikleri bilgileri kullanamadıklarında da iş bulma süreçlerinde sıkıntılar yaşıyorlar.

İngilizce Türkçe İngilizce olanlardan sözle iletişim kurma yaklaşımı az olması gibi nedenler orada teorik olarak İngilizceyi öğrenseler de pratikte zorlanıyorlar. Günışıyorum. Ancak iyi şeyler ingilizce bildiğini söyleyen çalışanların safrası, kağıtların dilini kullanma kılavuzu ile sözlü iletişim İş hayatında uluslararası uluslararasi firmalarda uzak ingilizce.

İngilizce bilmenin iş hayatı, sosyal ve kültürel yaşam gibi hayatımızın farklı alanlarına olduğu kadar ülke ekonomisine katkıları da yadsınamaz. Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV), dünyadaki iletişim dili ve İngilizceyi kullanmanın hem ekonomik hem de olması gereken düzeyde ilginç bir dikkat çekiyor. İhracat ve turizm gibi ülkeye giriş yapabilir ve ülkemizin ekonomisine bağlı büyük sektörde bulunan sektörlerde, iyi İngilizce ingilizce bilen iş gücüne olan gerek onun son gün daha da artıyor. Bir turizm cenneti olan ülkemizde, turistlere daha iyi hizmet verebiliyor ve turizmin büyümeye katkısını geliştirecek için sektörde çalışanların İngilizce kullanımıında, basit kalıplardan öteye geçilmesi gerekiyor. İhracat dünyasındaysa, e-ihracat oğul 5 yıldır daha sık olan gündemimizde olan bir trend. Ticaret dünyasındaki dinamik trendlerin getirdiği fırsatlarla, çevrimiçi ve girişimciler online kanallar gelecekteki uluslararası pazarda çocuk gösterebiliyorlar. TÜSİAD'ın 2017'de yayınladığı rapora göre 2020 yılında global e-ticaret hacminin% 64'ünü geliştirdiği ülkelerde. Türkiye'de mevcut ve en iyi şekilde değerlendirilebilir.

Türkçe, yurtdışından gelen talep hızlı bir şekilde alışverişe alınabilir, yer aldıkları pazarlarda iyi bakebilmeli ve doğru aksiyon alabileceğiniz için o pazarın kültürünü ve tüketime alışkanlıklarını iyi okuyabilmeli Bunları gerçekleştirilebilir için de uluslararası ticarette evrensel olarak en genel olan dile, İngilizceye hâkim olmak şart.

İngilizceyi geliştirmenin yeni yolları

Ülkemiz ingilizceyi akıcı bir şekilde konuşabilmeye yönelik Günümüzde hayatımızın her şeyi sızan dijital iletişim ve teknolojiinin avantajlarını bu alanda kullanmalıyız. Kullanıcıların dil becerilerini geliştirmeyi hedefleyen dijital platform Türkçe Ninjalar, anadili İngilizce olan eğitmenlerle konuşma pratiği yapmak isteyen isteyen, zaman ve mekan öncesi bir arayarak arayarak. "Dilediğin yerden, dilediğin zaman!" Mottosuyla yola çıkan İngilizce Ninjalar, İngilizce eğitimi konusunda pratik, ulaşılabilir ve etkili bir destekçi. İngilizce konuşamama problemine çözüm olarak açık bu tarz platformlar, İngilizceyi geliştirmenin yeni ve etkin yolu olarak tercih edilebilir.

Kaynak: Effect